[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ο καιρός σήμεραΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.


Αναλυτικά:

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά των βορειότερων περιοχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος ο καιρός, οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]