[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κοντά στις 10.000 οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας μέσα σε έναν μήναΠερίπου 10.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (κυρίως παράνομα παρακαρίσματα) βεβαίωσε, μέσα στον Ιούνιο του 2016, η Δημοτική Αστυνομία.


Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, διεκπεραιώθηκαν182 καταγγελίες που δέχθηκε η υπηρεσία, βεβαιώθηκαν συνολικά 9.790 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., στο διάστημα από την 1η έως και την 30η Ιουνίου 2016, με τις αντίστοιχες ενστάσεις να φτάνουν τις 485.

Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου διεκπεραιώθηκαν εμπρόθεσμα 1.240 έγγραφα, υλοποιήθηκαν 9 διοικητικές κυρώσεις και διενεργήθηκαν 137  επιπρόσθετοι έλεγχοι σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ). 

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα συγκροτήθηκαν συνολικά 18 μικτά κλιμάκια ελέγχου με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.  και λοιπές υπηρεσίες, τα οποία προχώρησαν σε ελέγχους για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου, για τον έλεγχο του παραεμπορίου και για τις διατάξεις που αφορούν τα ΚΥΕ κατά τις βραδινές ώρες.  

Οι τροχονομικοί έλεγχοι επεκτάθηκαν πιλοτικά σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και στην οδό Αγίου Δημητρίου με σκοπό την σταδιακή αποσυμφόρηση των λωρίδων κυκλοφορίας.  

Τον Ιούνιο του 2016 πραγματοποιήθηκαν 276  θεωρήσεις του γνησίου της υπογραφής, για δημότες με κινητικά προβλήματα, με μέγιστο χρόνο αναμονής τις δύο ημέρες. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]