Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η έκθεση «Comme il faut» με εικαστικά αντικείμενα δια χειρός Μάριου Teriade Ελευθεριάδη στη γκαλερί «Ρω» της Θεσσαλονίκης. 


Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Γαλλικού Προξενείου και σε συνεργασία με τη R. Dogramadjian Collections, τη Jo Malone και το Βlé, ο γνωστός εικαστικός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε πολύτιμα υλικά (υφάσματα των Etro, Cortis, Schumacher, Voghi και Mastro Raphael, πασμαντερί του Houles, τρέσες κοκ.), για να δημιουργήσει εικαστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής αξίας και χρηστικότητας.

Στη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους λάτρεις της τέχνης, τα προς πώληση αντικείμενα  αρωματίστηκαν  μέσα σε γυάλινες καμπάνες με αρώματα της Jo Malone, ενώ ο ιταλός σεφ του Βlé  δημιούργησε γευστικές γκουρμέ «αμαρτίες», που συνδυάστηκαν άψογα με cocktails  που είχαν ως βάση το ποτό Ramazzoti. Όλα αυτά σε μια βραδιά όπου  η συνεργασία  θριάμβευσε προς  χάριν των αισθήσεων.


Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς  μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Σωματείου «Στοργή» - Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών.

Για όσους ενδιαφέρονται, τα προς πώληση αντικείμενα θα διατίθενται πλέον από το κατάστημα R.Dogramadjian Collections, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, Θεσσαλονίκη, 2310 284 902.