[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Μπουτάρης, ο νταής, τα ζελεδάκια και... το δώροΓενέθλια έχει, σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ρωτήθηκε από το "Πρακτορείο Fm" τι δώρο θα ήθελε από τους δημότες.


"Να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό και να αποκτήσουν μια πιο συνολική συνείδηση. Ούτε το κυκλοφοριακό, ούτε τα σκουπίδια, ούτε τα τραπεζοκαθίσματα, που είναι τα μεγάλα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, δεν πρόκειται να λυθούν από μόνα τους. Όσα πρόστιμα κι αν βάλουμε δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση", είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό και το επανέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο πριν λίγο.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο πρόβλημα του παρκαρίσματος, είπε: "Δε φθάνουν οι προσπάθειες των δημοτικών αστυνόμων. Προχθες, είδα κάποιους από αυτούς, να έχουν γίνει πυρ και μανία, επειδή ένας... νταής είχε παρκάρει τη μηχανή του σε διάβαση και δεν την έπαιρνε, ούτε παραλάμβανε την κλήση".

Ο κ. Μπουτάρης κέρασε... ζελεδάκια για τη γιορτή του και δέχτηκε τις ευχές των δημοτικών συμβούλων και των υπηρεσιακών παραγόντων που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]