[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άνθιμος: Ο επίσκοπος δεν είναι πολιτικό πρόσωπο για να αποκτά οπαδούςΣημασία δεν δίνει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, στις δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν δεύτερο σε δημοτικότητα από τα πρόσωπα της πόλης.


Την έρευνα δημοσίευσε η εφημερίδα "Thessnews", στην οποία, σήμερα, δίνει συνέντευξη ο Παναγιότατος. 

"Ο επίσκοπος ποτέ δεν στηρίζεται σ' αυτές τις έρευνες. Ούτε είναι πολιτικό πρόσωπο για να αποκτά  οπαδούς, ούτε είναι πρόσωπο που διεκδικεί κάτι άλλο παραπάνω από αυτό που είναι. Αγαπά  και θυσιάζεται για το ποίμνιο του. Τα περισσότερα που προσφέρουμε είναι απόρρητα γιατί αυτή είναι η ορθόδοξη χριστιανική γραμμή . Πρέπει να ξέρετε ότι η δική μας ισχύς και δύναμη είναι ο λαός μας" τονίζει στη συνέντευξή του στον Βασίλη Παπαναστασούλη.

Και προσθέτει: "Ο μητροπολίτης δεν είναι δυνατόν ποτέ να είναι αποδεκτός στο 100% του ποιμνίου του. Είμαι στην ιεροσύνη  συνολικά 52 χρόνια ,και εξ αυτών τα 43 είναι αρχιερατικά -στην Αλεξανδρούπολη και στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 13 χρόνια. Δεν έχω μέσα στη ψυχή μου τίποτα , εναντίον ουδενός. Όλους τους τιμώ, όλους τους αγαπώ για όλους προσεύχομαι" καταλήγει μεταξύ άλλων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]