[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Οι κινητοποιήσεις της ημέρας στη ΘεσσαλονίκηΣειρά κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη. Εκτός της πρωτοβουλίας "#Παραιτηθείτε", κινητοποιούνται εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, κάτοικοι περιοχών όπου δημιουργήθηκαν hot spot, συνταξιούχοι.


Αναλυτικά:

10.30: Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ανοικτή σύσκεψη,  ενημέρωση  και  συζήτηση για τις  τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό – Φορολογικό και τα επόμενα αγωνιστικά βήματά τους.

11.00: Τα μέλη της ΔΑΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρωθούν μπροστά από την επιθεώρηση εργασίας, για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για τη μη καταβοή των δεδουλευμένων τους.

12:00:  Οι εργαζόμενοι σε ΟΛΘ,  ΕΥΑΘ και  ΕΛΒΟ μαζί με το  Ε.Κ.Θ., στο πλαίσιο  της 4ωρης στάσης εργασίας θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Διαμαρτύρονται για το "ξεπούλημα των Δημόσιων Οργανισμών της πόλης που "βαπτίστηκαν" από την Κυβέρνηση ως "ιδιωτικοποιήσεις" ", όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ.

12:00: Κάτοικοι της Χαλκηδόνας, διαμαρτύρονται για την υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο καθώς και για τις ελλείψεις του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Η διαμαρτυρία θα γίνει μπροστά στο δημαρχείο της Χαλκηδόνας και ίσως ακολουθήσει και πορεία στους δρόμους της περιοχής.

20:00: Η πρωτοβουλία "#Παραιτηθείτε" οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στην πλατεία Λευκού Πύργου.

20:00: Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν οι κάτοικοι των Βασιλικών. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βασιλικών, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την δομή φιλοξενίας προσφύγων που έχει δημιουργηθεί στη περιοχή τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]