[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι κινητοποιήσεις της ημέρας στη Θεσσαλονίκη



Σειρά κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη. Εκτός της πρωτοβουλίας "#Παραιτηθείτε", κινητοποιούνται εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, κάτοικοι περιοχών όπου δημιουργήθηκαν hot spot, συνταξιούχοι.


Αναλυτικά:

10.30: Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ανοικτή σύσκεψη,  ενημέρωση  και  συζήτηση για τις  τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό – Φορολογικό και τα επόμενα αγωνιστικά βήματά τους.

11.00: Τα μέλη της ΔΑΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρωθούν μπροστά από την επιθεώρηση εργασίας, για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για τη μη καταβοή των δεδουλευμένων τους.

12:00:  Οι εργαζόμενοι σε ΟΛΘ,  ΕΥΑΘ και  ΕΛΒΟ μαζί με το  Ε.Κ.Θ., στο πλαίσιο  της 4ωρης στάσης εργασίας θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Διαμαρτύρονται για το "ξεπούλημα των Δημόσιων Οργανισμών της πόλης που "βαπτίστηκαν" από την Κυβέρνηση ως "ιδιωτικοποιήσεις" ", όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ.

12:00: Κάτοικοι της Χαλκηδόνας, διαμαρτύρονται για την υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο καθώς και για τις ελλείψεις του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Η διαμαρτυρία θα γίνει μπροστά στο δημαρχείο της Χαλκηδόνας και ίσως ακολουθήσει και πορεία στους δρόμους της περιοχής.

20:00: Η πρωτοβουλία "#Παραιτηθείτε" οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στην πλατεία Λευκού Πύργου.

20:00: Τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν οι κάτοικοι των Βασιλικών. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βασιλικών, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την δομή φιλοξενίας προσφύγων που έχει δημιουργηθεί στη περιοχή τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]