[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Εύοσμος: Γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίαςΑυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.


Από την έκρηξη που σημειώθηκε προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο, ενώ ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά που σβήστηκε από ένοικο της ίδιας πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε η επέμβασή της.

Υπολείμματα του μηχανισμού περισυνελέγησαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Εξάλλου, εμπρησμός ήταν η αιτία της πυρκαγιάς που προκλήθηκε χθες τα ξημερώματα σε αντιπροσωπεία γαλλικών αυτοκινήτων επί της οδού Βασ. Όλγας 126, στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τρία οχήματα.

Την ευθύνη ανέλαβε με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών ο αυτοαποκαλούμενος αναρχικός πυρήνας «Les Casseurs», συνδέοντας την εμπρηστική ενέργεια με τις μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία για τα εργασιακά.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η πράξη αυτή αποτελεί «ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους και τις εξεγερμένες» στις γαλλικές πόλεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]