[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Οκτώ ταινίες των αρχών του αιώνα... παρά θιν΄ αλός!Πρωτοποριακά φιλμ και φωτογραφία συναντιούνται δίπλα στη θάλασσα με αναπάντεχο τρόπο. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με το φωτογραφικό κέντρο Stereosis, το οποίο οργανώνει την
υπαίθρια φωτογραφική έκθεση «stereosis on view 99 hours by the sea– 99 ώρες» από την Τρίτη 28 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου, στον κήπο του απογευματινού ήλιου στη Νέα Παραλία.


Την Τετάρτη 29 Ιουνίου το Φεστιβάλ έχει επιλέξει και παρουσιάζει 8 πρωτοποριακές ταινίες των αρχών του 20ου αιώνα –συνολικής διάρκειας 60 λεπτών- οι οποίες γυρίστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες που ανακάλυψαν νέους τρόπους έκφρασης, όπως ο Μαν Ρέι, ο Πολ Στραντ και ο Χανς Ρίχτερ. Η σχέση ακίνητης και κινούμενης εικόνας αποτυπώνεται σε μια προβολή που θα έχει συνεχή ροή, χωρίς αρχή και τέλος. 

Φέτος, στη δωδέκατη χρονιά διοργάνωσής της, η έκθεση «stereosis on view 99 hours by the sea – 99 ώρες» παρουσιάζει ως κεντρικό της άξονα τα έργα 82 νέων φωτογράφων της Θεσσαλονίκης και πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις (www.stereosiseminars.com).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 28 Ιουνίου
21:00 Έναρξη των εγκαινίων της φωτογραφικής  έκθεσης με την συμμετοχή 82 νέων φωτογράφων της πόλης. Μουσική επένδυση από τη ραδιοφωνική παραγωγό - DJ Ραφαέλλα Ράλλη.

Τετάρτη 29 Ιουνίου
22:00  Σειρά προβολών με θέμα «φωτογραφία και κινηματογράφος» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.  

Πέμπτη 30 Ιουνίου
22:00 Προβολές από την συμμετοχή φωτογράφων της Stereosis σε Διεθνή Φεστιβάλ Φωτογραφίας.

Παρασκευή 1 Ιουλίου
22:00 Δράση - έκπληξη

Σάββατο 2 Ιουλίου 
21:30 Μουσική συναυλία με τον Μάνο Μυλωνάκη. Μαζί του εμφανίζονται οι μουσικοί: Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο), Ελισώ Παπαστρατή (βιολί), May Roosevelt (θέρεμιν).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]