[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μπουτάρης - Καλαφάτης υπέρ της λύσης της απεργίας στο λιμάνιΥπέρ της λύσης της απεργίας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τάχθηκαν, πριν από λίγο, στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης.


"Αυτή η απεργία είναι κατάρα! Η ιδιωτικοποίηση ούτε ξεπούλημα είναι, ούτε τίποτα. Πωλούνται οι μετοχές στον κύριο που θα αναλάβει το μέλλον του λιμανιού. Όσο πιο γρήγορα γίνει κάτι τέτοιο, τόσο το καλύτερο", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Λίγο νωρίτερα, ο Σταύρος Καλαφάτης, είχε δηλώσει από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου: «Η αγωνία μου, αλλά και η αγωνία άλλων συναδέλφων σε σχέση με το λιμάνι, αποτυπώνεται κάθε μέρα με πράξεις. Όσο δεν προχωρά η υπόθεση του λιμανιού, όσο παραμένει κλειστό, φεύγει το οξυγόνο από την οικονομία της Θεσσαλονίκης. Πεθαίνει η πόλη. Δεν έχουμε πολλά αναπτυξιακά εργαλεία όπως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Λίγες μέρες ακόμη να μείνει ανενεργό και είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην υπάρχει, πλέον, επιστροφή, να μη βρίσκουμε πελάτες για τον ΟΛΘ».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]