[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Μπουτάρης - Καλαφάτης υπέρ της λύσης της απεργίας στο λιμάνιΥπέρ της λύσης της απεργίας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τάχθηκαν, πριν από λίγο, στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης.


"Αυτή η απεργία είναι κατάρα! Η ιδιωτικοποίηση ούτε ξεπούλημα είναι, ούτε τίποτα. Πωλούνται οι μετοχές στον κύριο που θα αναλάβει το μέλλον του λιμανιού. Όσο πιο γρήγορα γίνει κάτι τέτοιο, τόσο το καλύτερο", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Λίγο νωρίτερα, ο Σταύρος Καλαφάτης, είχε δηλώσει από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου: «Η αγωνία μου, αλλά και η αγωνία άλλων συναδέλφων σε σχέση με το λιμάνι, αποτυπώνεται κάθε μέρα με πράξεις. Όσο δεν προχωρά η υπόθεση του λιμανιού, όσο παραμένει κλειστό, φεύγει το οξυγόνο από την οικονομία της Θεσσαλονίκης. Πεθαίνει η πόλη. Δεν έχουμε πολλά αναπτυξιακά εργαλεία όπως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Λίγες μέρες ακόμη να μείνει ανενεργό και είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην υπάρχει, πλέον, επιστροφή, να μη βρίσκουμε πελάτες για τον ΟΛΘ».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]