[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΛΑΕ: Ποιοι Θεσσαλονικείς εξελέγησαν στο Πολιτικό ΣυμβούλιοΈξι στελέχη της Λαϊκής Ενότητας από τη Θεσσαλονίκη εξελέγησαν στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, που αναδείχτηκε από την ψηφοφορία 1.009 μελών στην πρώτη Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη. 


Ανάμεσά τους και οι τρεις πρώην βουλευτίνες, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου και Γιάννα Γαϊτάνη και μάλιστα σε πολύ υψηλές θέσεις.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου εξελέγη πρώτη από τους Θεσσαλονικείς, στην ένατη θέση ανάμεσα σε 111 εκλεγμένους και στη δέκατη εξελέγη η Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου. Και οι δυο ανήκουν στο «Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο», όπως και η Σουλτάνα Σουλτανίδου (16η) και ο Πέτρος Γκότσης (55ος).

Επίσης, εξελέγη από τη «Ριζοσπαστική Επανίδρυση» ο Θέμης Τζήμας κι από το «Κόκκινο Δίκτυο» η Γιάννα Γαϊτάνη.

Το νέο Πολιτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο συλλογικό όργανο της ΛΑΕ (όπως η Κεντρική Επιτροπή στα άλλα κόμματα) και στο επόμενο διάστημα οι 111 εκλεγέντες θα συγκεντρωθούν εκ νέου για να εκλέξουν και τη νέα Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]