Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μόλις μια βδομάδα μετά το πρόβλημα με το βιολογικό καθαρισμό λυμάτων στη Νέα Καλλικράτεια, χθες ήρθε η... σειρά της Νικήτης!


Καταμεσίς της θερινής περιόδου, με χιλιάδες τουρίστες στη Χαλκιδική, όσοι έκαναν το μπάνιο τους στην ακτή της Αγίας Βαρβάρας στη Νικήτη, είδαν με έκπληξη λύματα να χύνονται στη θάλασσα!



Τα λύματα και τα βρόμικα νερά σχημάτισαν ένα ρυάκι! Η δυσωδία απομάκρυνε τους πάντες από εκεί, ενώ εκτυλίχθηκαν σκηνές... απείρου κάλους, με γονείς που μάζευαν άρον - άρον τα παιδιά τους από τη θάλασσα κι άλλους που έσπευδαν να μαζέψουν ψάθες, ομπρέλες και καρέκλες και να φύγουν από την ακτή!

Οι λουόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, για να πάρουν, όμως, την απάντηση ότι υπεύθυνο είναι το Λιμεναρχείο, από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή. Το λιμεναρχείο κλήθηκε, όμως καθυστέρησε ιδιαίτερα να ανταποκριθεί καθώς, την ίδια ώρα, οι λιμενικοί είχαν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό με πνιγμό...



Σύμφωνα με τους λουόμενους δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι, όμως, από τις ελάχιστες φορές που λύματα χύνονται στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, με τους τουρίστες να κατακλύζουν τις ακτές της Χαλκιδικής!