Δυο... εισβολές αστυνομικών έγιναν, χθες βράδυ, στις εγκαταστάσεις του Σκάι, από αστυνομικούς. Η πρώτη πριν την εκπομπή "Δίκη", που επρόκειτο να παιχθεί τα μεσάνυχτα και η δεύτερη στις... 2 τα ξημερώματα, όταν η εκπομπή "ήταν στον αέρα"!


Σκοπός η προσαγωγή του παρουσιαστή - δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη. Μόνον που την πρώτη φορά η προσαγωγή θα ήταν προληπτική, ενώ τη δεύτερη φορά, η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη. Η δικαιολογία για την προσαγωγή ήταν για παράβαση δικαστικής απόφασης, που αφορά την έκκληση του ονόματος συγκεκριμένου παράγοντα ποδοσφαίρου. Μόνον που στην εκπομπή δεν ακουγόταν το συγκεκριμένο όνομα.

Τι αποκάλυψε, όμως, η εν λόγω εκπομπή; Έφερε στη δημοσιότητα εννέα διαλόγους του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη. Οι συνομιλίες καταγράφηκαν τον Ιούνιο του 2012 από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ.Θεοδωρίδης μιλώντας με δημοσιογράφους φέρεται να ισχυριζεται ότι ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης "κάνει ό,τι του λέω", φέρεται να λέει ότι η ΚΕΔ θα αλλάξει "αφού πρώτα συζητήσω με τον Βαγγέλη" και ακούγεται να λέει πως "ο διαιτητής να είναι ταγμένος"... Επίσης, για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, φέρεται να λέει πως "ο Βρύζας δεν είναι Ζαγοράκης" κι ότι "θα το χτυπήσει το παιχνίδι"...

Η διοίκηση του Σκάι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για "πρωτόγνωρες καταστάσεις" και τονίζει: "Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας".