[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Καλαφάτης: «Προσχηματική η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο»«Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο είναι προσχηματική, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας της κυβέρνησης να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου, από όσα άλλα διαδραματίζονται υπ` ευθύνη της. 


Ζητούμενο υπό συνθήκες κρίσης, είναι η ισχυρή διακυβέρνηση. Και αυτό το ζητούμενο θα καταστεί ακόμα πιο δύσκολο, αν για το σχηματισμό της χρειάζονται περισσότερα από δύο ή τρία κόμματα.»

Τα παραπάνω τόνισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή LIVEU με την Πόπη Τσαπανίδου, στο Star Channel.

Ο κ. Καλαφάτης, υπογράμμισε επίσης ότι ζητούμενη στην Ελλάδα είναι και η ανάπτυξη, η οποία, όπως είπε, «αντιμετωπίζεται συνθηματικά από ένα πρωθυπουργό, με όρους τακτικής και όχι στρατηγικής». 

Και πρόσθεσε. «Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να μιλάει επί ώρα περί Δίκαιης Ανάπτυξης, αποφεύγοντας να αναφερθεί στην επιχειρηματικότητα και στην ανάγκη στήριξης της παραγωγής πλούτου από τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό από μόνο του, δείχνει ένα σοβαρό πρόβλημα.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]