[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: «Προσχηματική η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο»«Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο είναι προσχηματική, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας της κυβέρνησης να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου, από όσα άλλα διαδραματίζονται υπ` ευθύνη της. 


Ζητούμενο υπό συνθήκες κρίσης, είναι η ισχυρή διακυβέρνηση. Και αυτό το ζητούμενο θα καταστεί ακόμα πιο δύσκολο, αν για το σχηματισμό της χρειάζονται περισσότερα από δύο ή τρία κόμματα.»

Τα παραπάνω τόνισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή LIVEU με την Πόπη Τσαπανίδου, στο Star Channel.

Ο κ. Καλαφάτης, υπογράμμισε επίσης ότι ζητούμενη στην Ελλάδα είναι και η ανάπτυξη, η οποία, όπως είπε, «αντιμετωπίζεται συνθηματικά από ένα πρωθυπουργό, με όρους τακτικής και όχι στρατηγικής». 

Και πρόσθεσε. «Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να μιλάει επί ώρα περί Δίκαιης Ανάπτυξης, αποφεύγοντας να αναφερθεί στην επιχειρηματικότητα και στην ανάγκη στήριξης της παραγωγής πλούτου από τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό από μόνο του, δείχνει ένα σοβαρό πρόβλημα.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]