Με ένα δηκτικό σχόλιο στο Facebook, με το οποίο, ουσιαστικά, απαντά ότι δεν παραιτείται, αντέδρασε στην πρωινή συνέντευξη Μπουτάρη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος της "Πρωτοβουλίας", Κωνσταντίνος Ζέρβας.


"Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2010 και στη συνέχεια το 2014 με στόχο να φανώ χρήσιμος στην πόλη, να υπηρετώ τους πολίτες και να εργάζομαι για τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Αυτοί οι στόχοι ήταν πάντοτε η προτεραιότητα μου.
Παραμένω σταθερά προσηλωμένος στις αρχές και στις αξίες που υπηρετούν το όραμά μου για την πόλη που θέλουμε να ζούμε.
Αυτό κλήθηκα να κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Σήμερα και αύριο. Αυτό προσδιορίζει άλλωστε την εντιμότητα και τη συνέπεια. Σε λόγους και πράξεις", έγραψε ο κ. Ζέρβας στο Facebook.

Είναι σαφές ότι, παρά τις προσπάθειες Μπουτάρη και τις νουθεσίες του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παν. Αβραμόπουλου, μετά την απομάκρυνση ιδρυτικών στελεχών της "Πρωτοβουλίας" από τον δήμαρχο, η κρίση στην παράταξη που διοικεί το δήμο Θεσσαλονίκης έχει φθάσει σε επικίνδυνα σημεία. Τα θέματα είναι πολλά, φλέγοντα και η προώθηση συμβούλων σε θέσεις - σφραγίδες από τον κ. Μπουτάρη περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.