[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Βούλγαρος και Πακιστανός σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστώνΒούλγαρο και Πακιστανό, ηλικίας 34 και 32 χρόνων, αντίστοιχα, συνέλαβαν αστυνομικοί Της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, χθες (05-06-2016), ως ενεχόμενους σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.


Πρώτα συνελήφθη ο 34χρονος Βούλγαρος, σε δρόμο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Οδηγούσε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις Πακιστανοί. Είχαν συνεννοηθεί, μέσω του 32χρονου Πακιστανού συνεργού του, να τους μεταφέρει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εκεί τους περίμενε το τρίτο μέλος του κυκλώματος, που αναζητείται, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γερμανία.

Σε περιοχή του Δήμου Δέλτα συνελήφθη και ο 32χρονος Πακιστανός. Διέμενε σε σπίτι αλλοδαπού που ήταν παράνομα στη χώρα.

Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της προώθησης στο εσωτερικό της χώρας,  της διευκόλυνσης και της ηθικής αυτουργίας σε διευκόλυνση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας,  της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής αλλοδαπού και της εγκληματικής ομάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]