[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έτοιμες οι σήραγγες του μετρό στο τέλος του 2016Ως το τέλος του 2016 θα έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη των σηράγγων του μετρό της Θεσσαλονίκης. Αυτό ανακοινώθηκε, σήμερα, από την Αττικό Μετρό Α.Ε.


Όπως υπογραμμίζεται σε Δελτίο Τύπου με αφορμή τη συνεδρίαση του δ.σ. της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, "από τις 23 Μαΐου 2016 ξεκίνησε την πορεία του από το εργοτάξιο της Νέας Ελβετίας και ο δεύτερος μετροπόντικας. Οι σήραγγες ΤΜΒ έχουν διανοιχθεί κατά 80% περίπου με δύο μηχανήματα (μετροπόντικες), τα οποία θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους ως το τέλος του έτους".

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε., κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, «η εκκίνηση του δεύτερου μετροπόντικα και η λειτουργία διπλής βάρδιας στο εργοτάξιο «Αγία Σοφία» εντάσσονται στο σχεδιασμό μας για έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αναμένουν εδώ και χρόνια οι πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Επίσης, τα μέλη του δ.σ. κατά την επίσκεψή τους στα εργοτάξια, ενημερώθηκαν ότι τα έργα πολιτικού μηχανικού έχουν υλοποιηθεί κατά 60%, ενώ οι αρχαιολογικές εργασίες έχουν υλοποιηθεί κατά 80%. 

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος δήλωσε: «Η νέα διοίκηση δείχνει τη δέουσα προσοχή στο έργο της Θεσσαλονίκης, ακούει την τοπική κοινωνία και φροντίζει για την άμεση επίλυση όποιων ζητημάτων τυχόν προκύψουν κατά την πορεία των εργασιών. Η επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου στο έργο της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει ότι το έργο αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία. Μετά την επανεκκίνηση των εργασιών τον Μάρτιο, το έργο της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης έχει μπει ξανά σε τροχιά ολοκλήρωσης».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]