[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Απειλούν με αποχώρηση από τη Super League... 11 ΠΑΕ!Έντεκα από τις ομάδες της Super League απειλούν με αποχή από το νέο πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθεί σειρά αιτημάτων τους!


Οι συγκεκριμένες ΠΑΕ ( εκτός των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού) ζητούν διαφορετική κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων για να ενισχυθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι και βλέπουν θετικά την προοπτική να υπάρξει κεντρικός χορηγός στις φανέλες, με κριτήριο την καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Επίσης ζητούν Επαγγελματική Διαιτησία (όπως αυτή έχει προταθεί και συμφωνηθεί από όλες τις ομάδες της SUPER LEAGUE).

Όπως επισημαίνουν, αν δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, "τότε, οι ομάδες μας θα απέχουν, και δεν θα συμμετέχουν στο επικείμενο πρωτάθλημα περιόδου 2016-2017, διότι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνέχιση της απαξίωσης του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, σε όλα του τα επίπεδα".

Και προσθέτουν: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδοσφαιρικό προϊόν που να είναι χωρίς βία, ανταγωνιστικό, ισότιμο ανάμεσα σε οικονομικά υγιείς ομάδες, που θα κάνουν επενδύσεις και να μη συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια οι στοιχηματικές εταιρίες που καρπούνται από αυτό".

Όσον αφορά τα διοικητικά, προτείνουν για τη θέση του προέδρου έναν από τους εκπρόσωπους των ΠΑΕ, να αναζητηθεί εκτελεστικός διευθυντής, στον οποίο να γίνει εκχώρηση των λειτουργικών αρμοδιοτήτων από τον πρόεδρο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]