Αντικείμενα υψηλής αισθητικής από κορυφαίους σχεδιαστές με σχέδια που ξεκινούν από το απόλυτο minimal βιομηχανικό design και φτάνουν μέχρι το
εκκεντρικό πολυποίκιλτο barok σε μοναδικές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα.  Αυτός που μπαίνει στο designisthis.com είναι ο απαιτητικός πελάτης με έντονη την αντίληψη της ποιότητας, της προχωρημένης αισθητικής αλλά και της λειτουργικής αρτιότητας.

Φωτιστικά, Τσάντες & Προιόντας Μόδας, πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση τοίχου, έπιπλα και διακοσμητικά είδη όλα διαχρονικά όμορφα, πρωτότυπα και μελετημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, δηλαδή μικρά έργα τέχνης με χρηστική διάσταση.

Μέσω της απλής και λειτουργικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του designisthis.com ο επισκέπτης μπορεί να δει χιλιάδες προϊόντα γρήγορα και να απομονώσει με ένα κλικ αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες του χωρίς να χάνει χρόνο και χρήματα ψάχνοντας από κατάστημα σε κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% περίπου των προϊόντων που εμπορεύεται το Design Is This τα έχει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ενώ δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που διαθέτει το μοναδικό τεμάχιο διαθέσιμο παγκοσμίως καθώς είναι αντικείμενα περιορισμένης παραγωγής και διαθεσιμότητας.