Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει, την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 7 το απόγευμα, ο δήμος Ωραιοκάστρου, κατά της άνισης κατανομής των προσφύγων μεταναστών.


Το κάλεσμα κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης "τόσο μετά από αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες όπου -και πάλι- η περιοχή μας θα σηκώσει το βάρος, όσο και από αυτά που γράφουν κάποιοι, ότι 'κάτι πήρε ο δήμος' για να τα δεχτεί όλα αυτά", όπως είπε ο ίδιος, πριν λίγο, στο Πρακτορείο FM 104,9.

Κατηγόρησε, μάλιστα, "μπλόγκερ" της περιοχής, ότι παροτρύνουν πρόσφυγες και μετανάστες να εγκατασταθούν στην περιοχή! Και υπογράμμισε ότι από το πρωί, μετανάστες αναχωρούν από το hot spot που δημιουργήθηκε σε βιομηχανικό χώρο του Ωραιοκάστρου, καθώς δεν υπάρχουν εκεί ούτε χημικές τουαλέτες, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Η συγκέντρωση γίνεται, ακόμη, για να υπογραμμιστούν οι  σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα του Α.Τ. της περιοχής μας.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, στην οδό Θεσσαλονίκης, όπου θα διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων.