[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Στην Αμφίπολη Αμερικανοί διπλωμάτεςΤην Αμφίπολη επισκέφθηκε, σήμερα, ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντέιβιντ Ντέιβιντ Πιρς, συνοδευόμενος από την πρόξενο της χώρας στη Θεσσαλονίκη, Ρεμπέκα Φονγκ και τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.


Στην περιοχή ελήφθησαν ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ενώ στην επίσκεψή του ο κ. Πιρς ξεναγήθηκε από την αναπληρώτρια διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σερρών Πέπη Μάλαμα και τον δήμαρχο Αμφίπολης Κ. Μελίτο.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε στον κ. Πιρς ότι υπάρχει σχεδιασμός για την γύρω περιοχή, ενώ ο δήμαρχος εξέφρασε τις ανησυχίες του για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που κινδυνεύουν να χαθούν και να μη γίνουν ποτέ, στην περιοχή, έργα υποδομής. 

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο κ. Πιρς. Μετά τον Τύμβο Καστά επισκέφθηκε και το μουσείο της Αμφίπολης, αλλά και τον Λέοντα της Αμφίπολης, ζητώντας πληροφορίες για τη μελέτη του αρχιτέκτονα Μιχάλη Λεφαντζή, σύμφωνα με την οποία το λιοντάρι της Αμφίπολης ήταν τοποθετημένο στην κορυφή του Τύμβου Καστά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]