[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μιράντα Ξαφά: Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα γινόταν υπουργός σε αυτήν την κυβέρνηση"Θεσμοί και κυβέρνηση συζητάνε συνέχεια για τα προληπτικά μέτρα κι όχι για το κύριο πακέτο των 5,4δις, όπου υπάρχουν ακόμη διαφορές, κυρίως στο συνταξιοδοτικό", δήλωσε μιλώντας στον focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, Μιράντα Ξαφά.


"Το Ταμείο δεν είναι εκείνο που ζητάει 3,5% πλεόνασμα" υπενθύμισε η κ. Ξαφά, υπογραμμίζοντας πως "το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι τα μέτρα των 5,4δις θα φέρουν πλεόνασμα μόνο 1,5%."

"Αντί για περικοπή δαπανών που θα μείωναν άμεσα το έλλειμμα, η κυβέρνηση επιμένει σε αύξηση φορολογικών συντελεστών, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο την τρόικα να επιμένει στα προληπτικά μέτρα(...)Ακόμη κι αν κλείσει η συμφωνία, η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς η επερχόμενη φορολαίλαπα, θα συρρικνώσει περαιτέρω τον ιδιωτικό τομέα" δήλωσε η κ. Ξαφά.

"Αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα γινόταν υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση" τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ξαφά υπογραμμίζοντας πως "μόνο εκλογές θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]