[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιοι δρόμοι κλείνουν για να πάει ο Πούτιν στο Άγιο ΌροςΑπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο 28-05-2016, στο πλαίσιο πραγματοποίησης επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Πούτιν στο Άγιο Όρος, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, από τις 06:00 του Σαββάτου 28-05-2016 και μέχρι τις 18:00 της Κυριακής 29-05-2016, εκεί όπου αυτή επιτρέπεται, καθ’ όλο το μήκος της Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.

Το Σάββατο 28-05-2016, από τις 10:00 ως τις 21:00, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του Ρώσου Προέδρου και των μελών της συνοδείας του, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις εξής οδούς του Νομού Θεσσαλονίκης:

Στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, από το ύψος της Αερογέφυρας ΜΑΚΡΟ και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Μίκρας προς Χαλκιδική / ύψος Λακκώματος.

Στην Περιφερειακή Οδός, από το ύψος του κόμβου του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ-13) και μέχρι τον κόμβο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» (Κ-5).

Στη σύνδεση της Περιφερειακή Οδό με την Εγνατία Οδό.

Στην Εγνατία Οδός, από το ύψος του κόμβου ΤΙΤΑΝ (Κ-4) και μέχρι τον κόμβο Ασπροβάλτας (Κ-27).

Στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας, από το ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας και μέχρι το ύψος του κόμβου με την Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος.

Στην Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος του κόμβου με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.

Σε αρκετά σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς. 

Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από την παραπάνω αναφερόμενη Επαρχιακή Οδό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]