[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδήλωση για τις θεραπευτικές εξελίξεις στον καρκίνο του μαστούΤο Κέντρο Μαστού του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, με θέμα «Καρκίνος του μαστού: Θεραπευτικές εξελίξεις» την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου,
ώρα 18:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση διακεκριμένοι ιατροί θα παρουσιάσουν τα νεότερα δεδομένα στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, οι στοχευμένες ογκολογικές και ακτινοθεραπευτικές θεραπείες, οι τεχνικές αποκατάστασης του μαστού και ο ρόλος της κληρονομικότητας.

Θα μιλήσουν οι Ιωάννης Νατσιόπουλος, υπεύθυνος του Κέντρου Μαστού (χειρουργός Μαστού FEBS-BS), Ελένη Διαμαντίδου (ογκολόγος – παθολόγος MD), Δέσποινα Μισαηλίδου (ακτινοθεραπεύτρια, MD, PhD) και Γιώργος Νασιούλας (Μοριακός Βιολόγος PhD, Επιστημονικός Διευθυντής, Genekor Ι.A.E).

Προσωπική μαρτυρία για την περιπέτεια που η ίδια έζησε, θα καταθέσει η συγγραφέας Σοφία Νικολαϊδου.

Στο κοινό θα παραχωρηθεί κάρτα που θα περιλαμβάνει δωρεάν κλινική εξέταση και ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για υπέρηχο, ψηφιακή μαστογραφία και test κληρονομικότητας μαστού- ωοθηκών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]