Σαφώς κυρίαρχος του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Πανιώνιο, επιβλήθηκε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και πέρασε... ένα ήσυχο απόγευμα.


Έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, με σουτ του Αθανασιάδη στο δοκάρι μόλις στο 3' και με συνεχείς κι επίμονες επιθέσεις, όπως αυτή που έφερε το 1ο γκολ.

Ο Αθανασιάδης ήταν το πρόσωπο του αγώνα, αφού έφθασε τα 101 γκολ με τον ΠΑΟΚ. Κι ας έγινε αλλαγή από τον Ίβιτς στο ημίχρονο, για να δοκιμάσει συστήματα και παίκτες.

Ο Πανιώνιος φάνηκε λίγο πριν τη λήξη του α μέρους, αλλά κι εκεί χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Η ομάδα του Ουζουνίδη ήρθε με ελλείψεις, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει το παραμικρό. Χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό κατοχής, που έφθασε στο 75-25 υπέρ των γηπεδούχων.


Pre Game

Άλλη μία συνεχόμενη νίκη αναζητά ο ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, για να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Νίκη, όμως, θέλει και ο φιλοξενούμενος στην Τούμπα Πανιώνιος, καθώς διαφορετικά απομακρύνεται πολύ από τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στα λίγα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ...Πώς να την πάρει, όταν δε συμπληρώνει 18άδα για το ματς...

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 14', 25' Αθανασιάδης / -
Δοκάρια: 3' Αθανασιάδης / -
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Νικόλαος Γεωργαράκος, Ευθύμιος Κουρέντας, 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης
Κίτρινες: - / -
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς(64' Χατζηισαΐας), Βίτορ, Λέοβατς, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες(72' Κοροβέσης), Αθανασιάδης(46' Μπερμπάτοφ).
Στον πάγκο οι: Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Μπερμπάτοφ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κοροβέσης, Αντώνης.
Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης(82' Βλάχος), Αργυρόπυλος, Σιώπης(66' Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας(80' Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.
Στον πάγκο οι: Γιαννιωτής, Τασουλής, Χαλκιαδάκης, Βλάχος, Μπλέτσας, Πινιώτης.

O αγώνας λεπτό προς λεπτό