Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου  με την ευκαιρία των Πανελληνίων εξετάσεων που πλησιάζουν παρουσιάζει ένα επίκαιρο σεμινάριο υγείας με θέμα  "Διατροφή κατά την περίοδο των εξετάσεων".


Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Ευόσμου, στην οδό Σμύρνης, στη στάση ΙΕΚ Ευόσμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δρ. Κων. Μουρούτης και οι οργανωτές μας προετοιμάζουν για "μια σειρά από διαλέξεις , από έναν εξ-"αιρετικό" επιστήμονα, πάνω σε δύσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρείς και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε.  Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ. Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό".