[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Φεστιβάλ Βαλκανικών Χορών στον Σταυρό


Με παραδοσιακούς χορούς από τέσσερις χώρες, πλαισιώνεται το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βαλκανικών Χορών, που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 20:30 το βράδυ, στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Σταυρού.

Τα χορευτικά συγκροτήματα προέρχονται από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, και μαζί με ελληνικούς χορευτικούς συλλόγους, φιλοδοξούν να παρασύρουν τους θεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι, στην βαλκανική φολκορική παράδοση.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης, σε συνεργασία με τη Λαογραφική Ομάδα Βελιγραδίου «Lira Folklore». Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά χρονιά, όπου η συνεργασία των δυο πλευρών, οδηγεί στη διεξαγωγή διεθνούς φεστιβάλ χορού στον Σταυρό.

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνεται φέτος ο στόχος που έβαλε ο ΟΠΑΠ, να καθιερώσει μια πλήρη σειρά από χορευτικές εκδηλώσεις μέσα στον ετήσιο κύκλο, στις οποίες περιλαμβάνονται τα φεστιβάλ χορού ενηλίκων και παιδιών-εφήβων, που έγιναν ήδη σε Νικομηδινό και Ασπροβάλτα αντίστοιχα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]