Νόμισμα με δύο όψεις ο ΠΑΟΚ, κάθισε στην πλευρά που ήθελε και κέρδισε (έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι) δίκαια τον Πανιώνιο με 0-2 μέσα στη Νέα Σμύρνη.


Ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους ήταν σοβαρός, ήλεγχε το παιχνίδι κι έδειχνε ότι θα έφευγε άνετα με το τρίποντο. Είχε καλά οργανωμένο κέντρο και άμυνα με συνοχή και προσπαθούσε περισσότερο από τον άξονα, αφού ο Ροντρίγκες φαινόταν μάλλον ανέτοιμος, με εύκολα λάθη.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος, δεν έδειχνε να μπορεί ούτε να ελέγξει, ούτε να οργανώσει.

Αυτά άλλαξαν στην ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μέσα για να ανατρέψουν το (τυχερό) 0-1 του Αθανασιάδη, πίεσαν, αλλά ως ένα σημείο ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε να δυσκολεύεται. Και, γύρω στο 60', άρχισαν τα... τσάμικα. Πότε ο Τζαβέλας, πότε ο Μαλεζάς, πότε ο Χαρίσης, έκαναν λάθη και έδιναν ευκαιρίες στους μέσους του Πανιωνίου να κάνουν ευκαιρίες. Οι τελευταίοι εκμεταλλεύονταν το ότι, στο ίδιο χρονικό διάστημα, ήταν παντελώς απόντες οι ακραίοι αμυντικοί Κίτσιου και Λέοβατς...

Εκεί ο Ίβιτς έκανε την κίνησή του: Έβγαλε έξω τον Πέλκτα, έβαλε τον Μπερμπάτοφ και ο Βούλγαρος, όσο κι αν δεν τρέχει, έδωσε αυτό που μπορεί: Σίγουρες πάσες και ηρεμία στην ομάδα.

Μέσα σε 2' έγινε το 0-2 με πολύ καλή ενέργεια του Μακ (που ήταν ο κορυφαίος) και όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη. Ίσως να έβαζε και τρίτο γκολ...

Αμ δε... Είπαμε: Νόμισμα ο ΠΑΟΚ! Γύρισε από την άλλη πλευρά κι άρχισαν τα λάθη! Μάλιστα, ο Χαρίσης έδωσε απίστευτη ευκαιρία στους αντιπάλους, που κέρδισαν πέναλτι από το δικό του λάθος (το έκανε ο Χατζηισαΐας) και ένα λεπτό πριν τη λήξη όλα έδειχναν πως θα ΄χουμε θρίλερ. 

Εκεί ανέλαβαν οι... Πανιώνιοι: Το πέναλτι από τον Οικονόμου πήγε στα ουράνια, οι κυανέρυθροι κατέβασαν τα χέρια και, τελικά, η εύκολη νίκη ήρθε...

Όπως ήταν φυσικό, ο Ίβιτς, μετά το παιχνίδι, στηλίτευσε τα λάθη των παικτών του: "Κρατώ μόνον τους τρεις βαθμούς", δήλωσε στο συνδρομητικό και πρόσθεσε: "Πολλά λάθη"...

Πάντως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε στον α γύρο των Πλέι Οφ να πάρει 3+1+3=7 βαθμούς και με τους 2 που είχε στην έναρξη, έφθασε τους 9...

Pre Game
Άλλη μία νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, στον Α γύρο των πλέι οφ ταξίδεψε δυο φορές εκτός, ώστε να σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση και να περιμένει Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στην Τούμπα.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και θέλει κι αυτός τη νίκη για να "κρατηθεί" στο παιχνίδι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Γκολ: - / 27' Αθανασιάδης, 77 Μακ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Αλέξανδρος Αρετόπουλος, βοηθοί Σταύρος Σίπκας - Ιορδάνης Δημητριάδης, 4ος Δημήτρης Καραντώνης, παρατηρητής Χριστόφορος Ζωγράφος.
Κίτρινες: 34' Οικονόμου  / 46' Πέλκας, 61΄Χαρίσης
Κόκκινες: 90+2' Οικονόμου (δεύτερη κίτρινη) / -
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανιώνιος (Ουζουνίδης):  Διούδης, Βλάχος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος(75' Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης(84' Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ(46' Μπαργκάν).
Στον πάγκο οι Παπαδόπουλος, Αργυρόπυλος, Πατσατζόγλου, Μπαργκάν, Καθάριος, Ποζατζίδης, Βιγιάλμπα.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς(81' Σκόνδρας), Μαλεζάς(87¨Χατζηισαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Πέλκας(74' Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο οι: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαΐας, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Κοροβέσης, Αντώνης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Λόγω βλάβης του chat box θα πρέπει να ανανεώνετε τη σελίδα για να βλέπετε την εξέλιξη, καθώς αυτό σήμερα δεν είναι δυνατό να γίνει αυτόματα.

Επάνω η κριτική μας για το παιχνίδι...



90+3' ΛΗΞΗ αγώνα: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2

90+2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ στον Οικονόμου

90' ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ τρία (3' ) λεπτά

90' Διαγώνιο σουτ ου Ροντρίγκεες μετά από μπαλιά του Μπερμπάτοφ, στέλνει τη μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο του Διούδη.

89' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Πανιώνιο από τον Οικονόμου! Παραμένει το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2! Ο παίκτης των γηπεδούχων πλάσαρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου!

88' ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Πανιώνιο από τον Χατζηισαΐα στον Καθάριο, μετά από λάθος του Χαρίση, που έδωσε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ σε αντίπαλο.

87' ΑΛΛΑΓΗ για τον ΠΑΟΚ: Ο Χατζηισαΐας στη θέση του Μαλεζά. Ο νεαρός καταχειροκροτείται καθώς ήταν, πρώτα, παίκτης του Πανιωνίου.

85' Σέντρα του Βλάχου από τα δεξιά όπως κατεβαίνει ο Πανιώνιος, στέλνει τη μπάλα απευθείας άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.


84' ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανιώνιο: Ο Βιγιάλμπα στη θέση του Χαλκιαδάκη.

81' ΑΛΛΑΓΗ για τον ΠΑΟΚ: Ο Σκόνδρας στη θέση του Λέοβατς.


81' Χλιαρό σουτ του Αθανασιάδη από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει ο Διούδης.


77' Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δέχεται τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τσίμιροτ, γυρνά γύρω από τον άξονά του, περνά πολύ εύκολα τον Οικονόμου και πλασάρει τον Διούδη! Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2!


77' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ!


75' ΚΟΡΝΕΡ από τα δεξιά με τον Μακ για τον ΠΑΟΚ, μπλοκάρει ψηλά ο Διούδης.

75' ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανιώνιο: Ο Καθάριος στη θέση του Κόρμπου.

74' ΑΛΛΑΓΗ για τον ΠΑΟΚ: Ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Πέλκα

74' Ο Πέλκας, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, γυρνά ωραία στον Ροντρίγκες, αυτός πιάνει πλασεδάκι κι ο Διούδης διώχνει σε κόρνερ.

72' Γύρισμα του Μακ από τα αριστερά, θα διώξει ο Οικονόμου με προβολή.

69' ΚΟΡΝΕΡ για τον Πανιώνιο από τα δεξιά, καταλήγει σε... κόρνερ από τα αριστερά. Το νέο κόρνερ μπλοκάρει εύκολα ο Γλύκος.

69' Μακρινό δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη ο Γλύκος πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.

68' ΚΟΡΝΕΡ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά με τον Μακ.

67' Νέο λάθος στην άμυνα, από το Μαλεζά, προλαβαίνει να διώξει ο Γλύκος.

65' Λάθος του Τζαβέλλα στο χώρο του κέντρου, παίρνει ο Μασούρας, δίνει στον Καραμάνο κι αυτός από το ύψος του πέναλτι πιάνει δυνατό σουτ, για να προλάβει ο Μαλεζάς και να διώξει με προβολή σε πλάγιο!

64΄Σουτ του Μπαργκάν από το ίδιο σημείο, στην κίνηση, μπλοκάρει εύκολα ο Γλύκος.

62' Απευθείας φάουλ του Μπαργκάν από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής όπως κατεβαίνει ο Πανιώνιος, διώχνει με γροθιές με ωραία προσπάθεια ο Γλύκος.

61' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Χαρίση.

60' Μακρινό σουτ του Σιώπη θα κοντράρει στον Μαλεζά, που απομακρύνει λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τέρματος.

59' Επίδειξη τεχνικής αλλά χωρίς ουσία για τον ΠΑΟΚ: Ο Λέοβατς σεντράρει από αριστερά, από το ύψος του κόρνερ, ο Αθανασιάδης στοπάρει με το στήθος, πασάρει στον (μαρκαρισμένο) Ροντρίγκες, το σουτ του οποίου στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

58' ΚΟΡΝΕΡ για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ από τα δεξιά, με τα πολλά και συνεχείς προσπάθειες θα διώξουν οι παίκτες του Πανιωνίου.

57' Ωραία ενέργεια του Πέλκα, που αποφεύγει έναν αντίπαλο του ανοίγοντας τη μπάλα από το κέντρο και προλαβαίνοντας τον Οικονόμου στη μεγάλη περιοχή του Πανιώνιου, τελικά κοντράρεται και κερδίζει κόρνερ.

55' Ο Αθανασιάδης ανοίγει δεξιά στον Ροντρίγκες, αυτός μπορεί να βγεί φάτσα με τον τερματοφύλακα, όμως παραπατάει και πέφτει κάτω...

52' Φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά, πολύ κοντά στη θέση του κόρνερ, με τον Τζαβέλα, διώχνουν οι αμυνόμενοι με δυσκολία.

51' Φάση καρμπόν: Ροντρίγκες από τα δεξιά, κακή πάσα, διώχνουν οι αμυνόμενοι...

50' Ο Ροντρίγκες μπαίνει από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, κάνει λάθος μπαλιά και δίνει την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν.

49' Σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά, μπλοκάρει εύκολα ο Διούδης.

46'  ΚΙΤΡΙΝΗ στον Πέλκα για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Χαλκιαδάκη.

46' ΑΛΛΑΓΗ για τιον Πανιώνιο: Ο Μπαργκάν στη θέση του Ανσαριφάρντ.

44' ΕΝΑΡΞΗ β μέρους





Να δούμε τι μας επιφυλάσσει το β μέρος.

Δεν έδειξε σπουδαία πράγματα ο Πανιώνιος στο α μέρος. Μουδιασμένος, χωρίς Μπακασέτα, που είναι, πλέον, παίκτης της ΑΕΚ, δεν μπορεί να αναπτυχθεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσέχουν ιδιαίτερα την άμυνά τους. Μάλλον κάτι θα αλλάξει στο β μέρος...

Πιο οργανωμένος ο ΠΑΟΚ, δεν δυσκολεύεται να ελέγξει το παιχνίδι. Είχε πιο καλές ευκαιρίες, αλλά σκόραρε με τη βοήθεια της τύχης. Θα μπορούσε, πάντως, να έχει προηγηθεί και νωρίτερα, ή να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Να τι είδαμε στο α μέρος

45' ΛΗΞΗ α μέρους

45' Συρτό χλιαρό σουτ του Μασούρα από το ημικύκλιο, ο Γλυκος κάνει... κοντρόλ και ελέγχει.

41' Σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά προς τον Πέλκα, μπλοκάρει ψηλά ο Διούδης.

39΄ΚΟΡΝΕΡ με τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά με τον Μακ, θα καταλήξει σε επιθετικό του Χαρίση, πάνω στον Σιώπη.

38' Ο Μασούρας κινείται στη δεξιά πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ, επιχειρεί συρτό φύρισμα, αλλά ο Κίτσιου κόβει με προβολή.

36' Το κόρνερ περνά χωρίς κάτι αξιόλογο.

36' ΚΟΡΝΕΡ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά με τον Μακ.

34' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Οικονόμου για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ροντρίγκες.

32' Ο Ρισβάνης γυρνά με λάθος τρόπο στον Διούδη, αλλά ο Αθανασιάδης δεν προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί τη φάση.

31' Ο Μακ βρίσκει τον Ροντρίγκες στην δεξιά γωνία της μεγάλη ς περιοχής του Πανιωνίου, ο τελευταίος σουτάρει, αλλά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

30' Ο Αρσαριφάντ αποφεύγει, μέσα στη μεγάλη περιοχή, τον Μαλεζά, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και η μπάλα βγαίνει άουτ...

27' Ο Κίτσιου βρίσκει τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, αυτός πιάνει ένα σουτ, η μπάλα κοντράρει, επιστρέφει στον ίδιο και με βολέ, ο Κλάους, στέλνει τη μπάλα, από το ύψος του πέναλτι, στο βάθος της δεξιάς γωνίας του Διοπυδη και γράφει το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-1.

27' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη!

27' Κακό γύρισμα του Μαλεζά, προλαβαίνει ο Γλύκος και διώχνει μακριά με τα πόδια, προ το Ανσαριφάρντ.

23' Νέα ευκαιρία για τον Αθανασιάδη: Πιάνει καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και αποκρούει ο Διούδης!

22' ΚΟΡΝΕΡ για τον Πανιώνιο από τα αριστερά, χωρίς συνέχεια

22' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο: Ο Ανσαριφάρντ κινείται στο ημικύκλιο, πιάνει καλό σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Λέοβατς και περνά κόρνερ σχεδόν ακουμπώντας τη βάση του δεξιού δοκαριού του Γλύκου!


18' ΚΟΡΝΕΡ από τα αριστερά για τον Πανιώνιο, περνά ανεκμετάλλευτο.


15' Νέα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: Ο Μακ από τα αριστερά βρίσκει τον Πέλκα στο ημικύκλιο, το σουτ του τελευταίου,όμως, είναι χλιαρό και μπλοκάρει ο Διούδης.

12' O Ροντρίγκες από τα δεξιά προσπάθησε να βρει τον Αθανασιάδη με συρτή μπαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, κόβει, όμως, ο Τασουλής.

9' O Χαλκιαδάκης κινείται στον άξονα, προσπαθεί να βρει αριστερά του τον Αρσαριφάντ, αυτός φεύγει πολύ στα πλάγια και κόβεται από τον Κίτσιου.

8' Στην αντεπίθεση ο Πέλκας κινείται από δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, αλλά η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο και πάνω του και καταλήγει πλάγιο άουτ.

8' Κακή πάσα του Χαλκιαδάκη από τα δεξιά, στέλνει τη μπάλα στα χέρια του Γλύκου.

7' Παιχνίδι κέντρου μετά την μεγάλη ευκαιρία του Αθανασιάδη.

3' Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: Σέντρα από αριστερά όπως κατεβαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Λέοβατς στο δεύτερο δοκάρι, πετάγεται ο Αθανασιάδης, αλλά η προβολή από μισό μέτρο στέλνει τη μπάλα άουτ!

1'
ΕΝΑΡΞΗ αγώνα

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία...

Λόγω βλάβης του chat box θα πρέπει να ανανεώνετε τη σελίδα για να βλέπετε την εξέλιξη, καθώς αυτό σήμερα δεν είναι δυνατό να γίνει αυτόματα.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου. Μαζί θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα Πανιωνίου ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.