[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σφραγισμένος οίκος ανοχής λειτουργούσε κανονικάΑστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν χθες 30-05-2016 σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης,
διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιαστεί η σχετική Έκθεση Επανασφράγισης του Δήμου Θεσσαλονίκης και στο εσωτερικό του εκδίδονταν δύο αλλοδαπές ηλικίας 19 και 35 ετών.

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν τόσο οι προαναφερόμενες αλλοδαπές, όσο και μία ακόμα αλλοδαπή 25 ετών, η οποία παρείχε άμεση συνδρομή στην 75χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, που τους παρείχε το σχετικό χώρο και διευκολύνοντας την έκδοσή τους έναντι χρηματικής αμοιβής, αποσκοπώντας στο κέρδος. Η 75χρονη καταζητείται.

Επίσης διαπιστώθηκε, ότι οι εκδιδόμενες γυναίκες στερούνταν των απαραιτήτων βιβλιαρίων υγείας και των πιστοποιητικών άσκησης εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, ενώ σημειώνεται ότι προ του επικείμενου ελέγχου, οι συλληφθείσες, αρνήθηκαν αρχικά να συνεργαστούν για την είσοδο των αστυνομικών στον χώρο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]