Φθινοπωρινή βροχή πέφτει, από χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα στις συγκοινωνίες.


Τα νερά της βροχής παρέσυραν κι έριξαν στο οδόστρωμα τέσσερα δένδρα: Συγκεκριμένα, στις οδούς Τσιμισκή, Πλάτωνος και Στρ. Δουμπιώτη (κέντρο), όπως και στην Πεστών(στην Τούμπα), οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για αποκατάσταση.

Λόγω της βροχής, στην περιφερειακή οδό συγκρούστηκαν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο με μικρό λεωφορείο, στο ρεύμα προς τα ανατολικά, λίγο πριν το τούνελ στα Κωνσταντινουπολίτικα. Προκλήθηκε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση για αρκετές ώρες όταν και αποκαταστάθηκε η κίνηση στην περιφερειακή οδό

Από παρακαμπτήριες οδούς διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Γιαννιτσά, λόγω προβλημάτων από τη βροχόπτωση.

Τα νερά της βροχής έχουν καλύψει το οδόστρωμα στο δρόμο από τη διασταύρωση της Θέρμης προς τα Κοιμητήρια και η συγκοινωνία γίνεται με δυσχέρεια. Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε πολλά σημεία των παραλιακών λεωφόρων Νίκης και Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και στο τούνελ των Αγίων Πάντων.