[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Στοίβαξε 57 Πακιστανούς σε ένα φορτηγάκι...Ένα φορτηγάκι γεμάτο παράτυπους μετανάστες οδηγούσε, από τον Έβρο, στην Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης, 49χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη για λαθροδιακίνηση.


Στην καρότσα του ημιφορτηγού ήταν στοιβαγμένοι 57 Πακιστανοί παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων οι 16 ανήλικοι, που είχαν δώσει από 3.000 ευρώ ο καθένας, για να βρεθούν στην Αθήνα...

Το φορτηγάκι εντοπίστηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας. Έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ στο ντουλαπάκι βρέθηκε και πράξη μεταβίβασης, από 46χρονο αλλοδαπό προς τον 49χρονο Έλληνα.

Σε βάρος του 49χρονου, αλλά και δύο ακόμη συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για μεταφορά – προώθηση μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, πλαστογραφία, απλή συνέργεια σε διακίνηση μεταναστών και διευκόλυνσης εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]