Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν, χθες 09-05-2016, 46χρονο καλλιεργητή κάνναβης.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 46χρονου, στην περιοχή της Επανομής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 25 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αυλή του σπιτιού του, ένα μικροδέμα με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 34 γραμμαρίων, ένα μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους εννιά γραμμαρίων, δύο μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης σε τρίμματα συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων.

Επιπλέον κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιήθηκε για παράνομες συναλλαγές, φακελάκια με λίπασμα για καλλιέργεια, τρία ναρκωτικά δισκία, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και Νόμου περί όπλων.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.