[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

153 διαβασμένοι ψήφισαν "ναι"Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της αξιολόγησης από την Ολομέλεια της Βουλής.


Ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν Ν.Δ., Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ, το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 υπέρ, 145 κατά και δύο απουσίες (Άδωνις Γεωγιάδης από Ν.Δ. και Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι).

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου απουσίασε κατά την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου, εισήλθε στην δεύτερη ανάγνωση και δήλωσε ότι ψηφίζει υπέρ του νομοσχεδίου επί της αρχής, αλλά καταψηφίζει τα άρθρα που αφορούν το Ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και την τροπολογία για τον «κόφτη». Έτσι τα συγκεκριμένα άρθρα εγκρίθηκαν με 152 ψήφους.

Η δήλωση της κ. Κατριβάνου, πάντως, δεν αλλάζει την ουσία που είναι ότι το πολυνομοσχέδιο πέρασε από... καλοδιαβασμένους βουλευτές, άλλοι εκ των οποίων ψήφισαν ναι και... σπάραξε η καρδιά τους, όπως δήλωσαν κι άλλοι για να... σώσουν τη χώρα από πιο δύσκολες καταστάσεις.

Προηγουμένως... βολεύτηκαν οι καθηγητές που πρόκειται να βγουν στη σύνταξη, αποφασίστηκε να βρεθούν ισοδύναμα για το "πάγωμα" των ειδικών μισθολογίων κι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δε θα χρειαστεί όσοι εισέπρατταν ΕΚΑΣ να το επιστρέψουν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]