Τελευταία αγωνιστική, σήμερα, στη Superleague, με όλα να έχουν κριθεί: Είναι γνωστή η τριάδα που υποβιβάζεται, γνωστός εδώ και καιρό ο πρωταθλητής, με την ποινή του ΠΑΟΚ που ανακοινώθηκε είναι γνωστές οι ομάδες που μπαίνουν στα πλέι οφ...


Παρόλα αυτά, η αγωνιστική έχει το ενδιαφέρον της, κυρίως για τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν οι ομάδες στις θέσεις 2 - 5, που θα διαμορφώσουν τη μίνι βαθμολογία των πλέι οφ.

Όσον αφορά τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη, με τον Πλατανιά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πλατανιά με τον Βλάνταν Ίβιτς να συμπεριλαμβάνει μετά από αρκετό καιρό τον Δημήτρη Χατζηϊσαΐα.

Τρεις σημαντικές απουσίες «μετράει» ο Γιώργος Παράσχος.  Ο έμπειρος κόουτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Αποστολόπουλο, Μουνάφο και Μενδρινός.

Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Ηλίας Αλεξέας, Στυλιανός Τσολάκης, 4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης
Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιώλης, Κοροβέσης, Κίτσιου, Ροντρίγκες, Μακ.


Ο Ηρακλής θέλει νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των τελευταίων αγωνιστικών.  Δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας και Ιντζόγλου, όπως επίσης και οι Λουκίνας, Λάζαρ, Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Μπουλούτ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης για τον συγκεκριμένο αγώνα άφησε εκτός αποστολής τον Γρηγόρη Μάκο ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Διαιτητές: Τριαντάφυλλος Τίκας, Ιορδάνης Δημητριάδης, Αντώνιος Δίπλαρης, 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Ζιαμπάρης, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Καρασαλίδης, Μοντέιρο, Βέλλιος, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης.
Παναιτωλικός: Περέιρα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Ρομέρο, Μουνιός, Μαρκόφσκι, Ουάρντα, Παπουτσογιαννόπουλος.


Οι αγώνες λεπτό προς λεπτό: