Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, λόγω έργων που γίνονται για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή της εθνικής οδού
Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από την Τρίτη 12 Απριλίου θα διακόπτεται η κυκλοφορία το βράδυ.


Συγκεκριμένα, λόγω των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 12-04-2016 έως και την Παρασκευή 15-04-2016 και μόνο κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Θεσ/νίκης – Αθηνών), από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Κ1) έως και ο ύψος της συμβολής του με τον συνδετήριο κλάδο (ανώνυμη οδός) της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και του αυτοκινητοδρόμου (ανατολικά του κόμβου Λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στον αυτ/μο Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη καθώς και εκείνα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο κλάδο εξόδου προς Θεσ/νίκη, θα εκτρέπονται μέσω της εξόδου προς Καλοχώρι στην οδό Ολύμπου και στην συνέχεια μέσω της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου θα εισέρχονται στην οδό 26ης Οκτωβρίου. 

Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή οδό από οδό Πόντου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη μέσω του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής – Α.Θ.Ε. (κόμβος Λαχαναγοράς), θα εκτρέπονται μέσω των κλάδων του ανισόπεδου κόμβου Κ-16 προς Καλοχώρι και στη συνέχεια θα κινούνται μέσω της Επαρχ. οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της οδού 26ης Οκτωβρίου.