[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι αλλάζει, από την Τρίτη, στην κυκλοφορία λόγω έργων στην ΠεριφερειακήΑπό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, λόγω έργων που γίνονται για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή της εθνικής οδού
Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από την Τρίτη 12 Απριλίου θα διακόπτεται η κυκλοφορία το βράδυ.


Συγκεκριμένα, λόγω των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 12-04-2016 έως και την Παρασκευή 15-04-2016 και μόνο κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Θεσ/νίκης – Αθηνών), από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Κ1) έως και ο ύψος της συμβολής του με τον συνδετήριο κλάδο (ανώνυμη οδός) της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και του αυτοκινητοδρόμου (ανατολικά του κόμβου Λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στον αυτ/μο Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη καθώς και εκείνα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο κλάδο εξόδου προς Θεσ/νίκη, θα εκτρέπονται μέσω της εξόδου προς Καλοχώρι στην οδό Ολύμπου και στην συνέχεια μέσω της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου θα εισέρχονται στην οδό 26ης Οκτωβρίου. 

Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή οδό από οδό Πόντου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη μέσω του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής – Α.Θ.Ε. (κόμβος Λαχαναγοράς), θα εκτρέπονται μέσω των κλάδων του ανισόπεδου κόμβου Κ-16 προς Καλοχώρι και στη συνέχεια θα κινούνται μέσω της Επαρχ. οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της οδού 26ης Οκτωβρίου. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]