Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, των αλπικών αγωνισμάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, η τελευταία μεγάλη διοργάνωση μιας αγωνιστικής χρονιάς, με πολλά προβλήματα λόγω της έλλειψης χιονιού.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Αντωνίου (ΚΑΡ) στους άνδρες και ο Μιχάλης Δέλλιος (ΕΣΠ) στους Νέους και στις αντίστοιχες κατηγορίες γυναικών και νεανίδων η Μαρία Σαμαρίνου (ΕΔΕ) και η Αικατερίνη Τζιούφα (ΓΡΕ).

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης νικητές ήταν οι ίδιοι, στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, ο Γιάννης Αντωνίου, ο Μιχάλης Δέλλιος και η Κατερίνα Τζιούφα, ενώ στην κατηγορία των γυναικών το χρυσό το μοιράσθηκαν η Μαρία Σαμαρινού και η Σοφία Ράλλη, που είχαν τον ίδιο συνολικό χρόνο. 

Την Τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, σε ένα αγώνα διαφήμιση για το άθλημα, στο ομαδικό παράλληλο ο ΕΟΣ Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής, δεύτερος κατετάγη ο ΧΟΣ Γρεβενών και τρίτος ο ΕΟΣ Νάουσας.