Το Κύπελλο Ελλάδας ξαναρχίζει και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε την απόφαση επανέναρξης της διοργάνωσης, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη FIFA, την UEFA και την ΕΠΟ.


Βάσει της απόφασης αυτής, που πρέπει να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η FIFA και η UEFA αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Κοντονή, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων, με τον τελικό της διοργάνωσης να μετατίθεται για το Σάββατο μετά το Πάσχα (7/5). Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ, θα γίνει την Τετάρτη 20/4, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Η ρεβάνς του ίδιου ζευγαριού θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη 26/4 στο ΟΑΚΑ, ενώ μία ημέρα αργότερα (Μεγάλη Τετάρτη 27/4), θα γίνει στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.