Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα φέρνει κοντά τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους keepers που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας. Μέσα από το Keeppet.gr ένας keeper της δικής τους επιλογής, θα το φιλοξενήσει στο σπίτι του, για όσες μέρες λείψει ο ιδιοκτήτης.

Η νέα πλατφόρμα Keeppet (www.keeppet.gr) ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους οικοδεσπότες (keepers) που προσφέρουν πραγματικά ιδιωτικές υπηρεσίες φιλοξενίας. Σήμερα έχοντας συμπληρώσει 4 μήνες εμπορικής λειτουργίας, η νέα online υπηρεσία έχει ήδη βραβευθεί ως startup επιχείρηση, αλλά κυρίως έχει καταφέρει να προσφέρει μέσω των keepers της περισσότερες από 400 νύχτες φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα όπως σκύλους, γάτες καθώς και ένα ινδικό χοιρίδιο!

Η ιδέα του Keeppet γεννήθηκε όταν οι ιδρυτές του ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές.

Έτσι δημιούργησαν την πλατφόρμα www.keeppet.gr στην οποία μπορούν να εγγραφούν τόσο οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και οι υποψήφιοι οικοδεσπότες. Και ακόμη περισσότερο αυτοί που διατηρούν και τις δύο ιδιότητες.

Η υπηρεσία είναι απλή. Αν κάποιος ιδιοκτήτης κατοικίδιου, κάνει αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες που θα λείψει, την περιοχή που μένει και το είδος του ζώου (σκύλος, γάτα, ψαράκι, πουλάκι) εμφανίζονται στην εφαρμογή τα προφίλ των διαθέσιμων keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψει.

Υπάρχουν εκατοντάδες προφίλ, μπορεί κανείς να διαβάσει τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δει κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες και να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του.

Κάνετε κράτηση online, γνωρίζετε τον keeper και τη μέρα που θα αναχωρείτε αφήνετε το κατοικίδιό σας σε καλά χέρια!

Σήμερα στην πλατφόρμα έχουν γραφτεί περισσότεροι από 300 keepers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης. Οι keepers ορίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους και εκτός από το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, προσφέρουν στα κατοικίδια βόλτες, πολλή αγάπη και πολλά χάδια.

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers και τα στατιστικά τους.