Έμποροι ναρκωτικών, που δρούσαν στη Θεσσαλονίκη, έκρυβαν τα χημικά ναρκωτικά που εμπορεύονταν, σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του ενός...


Πρόκειται για δυο Έλληνες, 30 και 37 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρώτα συνελήφθη ο 30χρονος, μετά από πληροφορίες της αστυνομίας ότι πουλούσε χημικά ναρκωτικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στο κέντρο και βρήκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, την οποία επιχείρησε να αποκρύψει, 50 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.



Κατά την προανάκριση ομολόγησε πως τα ναρκωτικά προμηθεύονταν από τον 37χρονο. Έτσι, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου στην Χαριλάου κι εκεί βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο με το «ύποπτο» περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία ecstasy (MDMA), ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης, τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος 0,45mm, τρία πολεμικά φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του και 2.175 ευρώ.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα ναρκωτικής ουσίας φαινοβαρβιτάλη(χρησιμοποιείται στη θεραπεία της επιληψίας) βάρους 329 γραμμαρίων, τρία δέματα ναρκωτικής ουσίας αιθυλόνη, συνολικού βάρους 78,6 γραμμαρίων (φέρνει παραισθήσεις όπως το LSD) και δέμα άγνωστης σκόνης λευκού χρώματος βάρους 224 γραμμαρίων.


Εναντίον των δύο σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του Νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία