Η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, το AUTO FESTIVAL Θεσσαλονίκης και το SCOOTER MOTO FESTIVAL, ξεκινούν την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου.

Για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα, οι λάτρεις της αυτοκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, συγκεντρωμένα σε ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο.

Παράλληλα, όσοι έχουν στο «αίμα» τους την ελευθερία της μετακίνησης, που δίνει η μοτοσικλέτα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα!

Στο πλαίσιο αυτό, στο περίπτερο 17, δεκαπέντε κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων παρουσιάζουν τα τελευταία τους μοντέλα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επισκεφθούν την έκθεση, να πραγματοποιήσουν και test drive σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή μέσα στο εκθεσιακό κέντρο. 

Την ίδια στιγμή, στο περίπτερο 3 θα εξελίσσεται το SCOOTER MOTO FESTIVAL, όπου θα έχει δημιουργηθεί μία εντυπωσιακή επίδειξη με μουσική, φώτα και πολλά παράλληλα γεγονότα, προκειμένου να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό περισσότερα από 15 νέα μοντέλα μοτοσικλετών.

Στο περίπτερο 2 θα πραγματοποιείται και η έκθεση BEST BUY MOTO, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και παλαιότερα stock προϊόντων με εκπτώσεις έως και 80%.

Σε διαμορφωμένη διαδρομή, 40 μοτοσυκλέτες και scooter θα βρίσκονται εκεί για test ride, κάτω από την εκπαιδευτική επίβλεψη του ελληνικού ινστιτούτου μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ. Ακόμη, μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης θα γίνονται κατά τη διάρκεια των test rides και φυσικά δεν θα λείπουν τα ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter από τους καλύτερους στο είδος! 

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις-επιδείξεις, με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κλπ. Μεταξύ αυτών αξίζει να σημειωθούν το YAMAHA ΜΤ TOUR, οι εκδηλώσεις του Vespa Club Θεσσαλονίκης, ενώ στο χώρο της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Νομού Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται και η αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα διαγωνιστεί με άλλες 70 πρωτότυπες κατασκευές στην Ισπανία τον Οκτώβριο!

Η τιμή του εισιτηρίου στις δύο εκθέσεις είναι 4 Ευρώ και με αυτό μπορεί o επισκέπτης να κάνει και ένα Auto ή Moto test drive-ride.

Το ωράριο λειτουργίας του AUTO FESTIVAL και του SCOOTER MOTO FESTIVAL είναι:

Πέμπτη 14 Απριλίου 16:00-21:00

Παρασκευή 15 Απριλίου 14:00-22:00

Σάββατο 16 Απριλίου 10:00-22:00

Κυριακή 17 Απριλίου 10:00-22:00