[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καλεί επαγγελματίες ηθοποιούς σε ακρόασηΤο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των έργων “Festen – (Οικογενειακή Γιορτή)” του Τόμας Βίντερμπεργκ & “Οικογένεια Νώε”, της Ξένιας Καλογεροπούλου-Θωμά Μοσχόπουλου (ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ),
καλεί επαγγελματίες ηθοποιούς (γυναίκες και άντρες) σε ανοιχτή ακρόαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 26/4/2016. 

Στις ακροάσεις θα παραβρίσκονται οι σκηνοθέτες των έργων κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος & Στέλλα Μιχαηλίδου. 

Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο και έναν κινησιολογικό αυτοσχεδιασμό προερχόμενα από το έργο «Οικογένεια Νώε».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία από 15/4/16 έως 21/4/16 ηλεκτρονικά στο email production@ntng.gr, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ “ΑΚΡΟΑΣΗ FESTEN & ΝΩΕ”. 

Όσοι / όσες θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες, βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]