[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Θα κατεδαφίσουν αυθαίρετα στην Κάτω Τούμπα



Σε κατεδαφίσεις αυθαίρετων κτισμάτων στις οδούς Μητρ. Ευσταθίου, Βιζύης, Δ. Τσέλιου και Επιδαύρου, στην περιοχή Κάτω Τούμπας, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα κτίσματα είχαν αναγερθεί μέσα σε περιφραγμένη έκταση 235,50 τ.μ., ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου (Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας), που εντάσσεται σε χαρακτηρισμένο χώρο και προορίζεται για την ανέγερση Ειδικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, σε σχετική ανακοίνωσή του τονίζει ότι η άμεση βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Θεσσαλονίκης. «Οι εκτάσεις που απελευθερώνονται θα μετατρέπονται σε χώρους πρασίνου ή στάθμευσης για τους δημότες, έως ότου ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τις προβλεπόμενες χρήσεις τους στον πολεοδομικό σχεδιασμό».

Επισημαίνεται ότι οικοσκευή που βρισκόταν μέσα στα κτίσματα που κατεδαφίστηκαν μεταφέρθηκε και φυλάσσεται σε αποθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]