«Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους τελικούς των play offs της Α1 βόλεϊ ανδρών βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 3-2 επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη.


Μέσα σε δύο 24ωρα ο «δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε να «σπάσει» ισάριθμες φορές το πλεονέκτημα έδρας που είχε ο Ολυμπιακός, προηγείται, πλέον, με 2-0 και την ερχόμενη Δευτέρα (20:30) θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» στην Θεσσαλονίκη με στόχο να κάνει το «sweep» και να τελειώσει τη σειρά (προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες).

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζόγλου «πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα» τον Ολυμπιακό, όπως ακριβώς είχε συμβεί στους τελικούς των League Cup και Κυπέλλου. Τότε ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 και τελικά έχασε και τα δύο τρόπαια στο τάι μπρέικ. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό στήθηκε απόψε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, αυτή την φορά με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 27-25 και 25-21 και τους πρωταθλητές να ισοφαρίζουν 2-2 (25-20, 25-20).

Το «θρίλερ» συνεχίστηκε και στο πέμπτο σετ, όπου οι φιλοξενούμενοι με ηγέτη τον Σεπέδα έκαναν την υπέρβαση, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 8-12 και 12-14 και με 16-14 πήραν την τεράστια νίκη.