Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό, το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Στις 11.00,  η ΕΔΟΘ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στις 10.00 συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ενώ πιθανόν θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.

Στις 13.30 στη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, φοιτητές  μέλη του Αυτόνομου Σχήματος, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με αίτημα τη δωρεάν σίτιση.

Στις 19.30 αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, στην Καμάρα, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια στον "τρομονόμο", όπως τον χαρακτηρίζουν.

Επίσης στις 19.30, η ΤΟ Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο πάρκο Κρήτης,  "στο πλαίσιο της δράσης ενημέρωσης, οργάνωσης και κινητοποίησης του λαού της περιοχής, ενάντια στους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για την έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωσή της. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.