Ακόμη να δώσουν αποτελέσματα από την εκλογική διαδικασία του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ! Έμειναν οι φωτογραφίες στα social, τα hi-five των ομιλητών, οι πλαστικές σημαίες, αλλά από ουσία... λίγα πράγματα!


Σημειώνεται ότι μετά από πολύωρη καθυστέρηση άνοιξαν αργά χθες το βράδυ οι κάλπες της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ, για το 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν συνεργάτες του προέδρυ της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε χθες κατά τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ.

Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης υποστήριξε πως το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εξελίχθηκε σε φιάσκο, δηλώνοντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι σύνεδροι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας.

«Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης, απέδωσε την καθυστέρηση που υπήρξε στην εκλογική διαδικασία σε τεχνικά προβλήματα.

Όπως δήλωσε η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα με καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Γκρίνιες για την ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη είχαν ακουστεί και πριν το Συνέδριο όταν, κατά τις εσωκομματικές εκλογές, κατέβηκε ψηφοδέλτιο 10 υποψηφίων για... δέκα θέσεις και, τελικά, δε χρειάστηκε να στηθούν κάλπες! Παλαιότερα στελέχη της οργάνωσης εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους γι αυτό.