Aραιές νεφώσεις αναμένονται με κατά τόπους πυκνότερες με πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 


Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα στα ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα ανατολικοί 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία στα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 και το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα στα βόρεια κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια από το απόγευμα βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή 03-04-2016 προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πρόσκαιρη πτώση στα ανατολικά.


Η φωτογραφία είναι του Ιακώβ Αλγκάβα