Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ γειτόνων, στο κλιμακοστάσιο οικοδομής στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Νεαρός χτύπησε ηλικιωμένο κι εκείνος, λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του!


Αρχικά κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα, ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 76χρονος συναντήθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Καβγάδισαν, επειδή η παρέα του νεαρού έκανε φασαρία κι ο 26χρονος γρονθοκόηπησε τον ηλικιωμένο.

Ο 76χρονος πήγε στο σπίτι του να ξαπλώσει κι ο 26χρονος έφυγε για την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου κατοικούν συγγενείς του.

Λίγες ώρες αργότερα, συγγενείς του 76χρονου που ανησύχησαν όταν ο ηλικιωμένος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, τον βρήκαν νεκρό, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προέκυψε από ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των κτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος!

Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία κατά του νεαρού, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας(το βράδυ της ίδιας μέρας), στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβη.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε, σήμερα, στον εισαγγελέα.