[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ένταση στο χάντμπολΈνταση σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στη ΧΑΝΘ και την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 150 οπαδοί της "Ένωσης"
ταξίδεψαν από την Αθήνα παρά τις απαγορεύσεις και κατάφεραν να μπουν στο κλειστό δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα χάντμπολ.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο προκειμένου να τους απομακρύνουν -κάτι που έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν και από την Αστυνομία, στην κερκίδα που είχαν εγκατασταθεί οι φίλοι της ΑΕΚ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς σιδερόβεργες, ένα μαχαίρι και άλλα αντικείμενα που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις. Τα αντικείμενα τα μετέφεραν στο κλειστό γυμναστήριο οι φίλοι της ΑΕΚ κατά την είσοδο τους, ένα τέταρτο πριν τις 15:00.

Η βασική ανησυχία των αρχών ήταν να μην συναντηθούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ με εκείνους του Άρη που θα συγκεντρώνονταν στο -κοντινό- Αλεξάνδρειο για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]