[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Απονομή Βραβείων για τον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό ΔιαγωνισμόΟ Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, πραγματοποίησε για 7η συνεχή χρονιά και για 21η ως θεσμός πλέον τον Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για τους μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.

Το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθν. Αμύνης 1), θα γίνει η εκδήλωση της Απονομής των Βραβείων – Επαίνων.

Η Πανελλήνια εμβέλεια του διαγωνισμού που έχει αποστολή ποιημάτων από όλη τη χώρα από την Ηλεία, την Πρέβεζα την Λέσβο, την Σαμοθράκη από την ακριτική Καστοριά έως τον Έβρο και από την Θήβα, Κοζάνη, το Νευροκόπι, την Αρκαδία, την Κέρκυρα έως την Ρόδο και την Φλώρινα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά με πάνω από 1200 ποιήματα.

«Η μεγάλη ανταπόκριση μας δίνει χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία καθώς οι νέοι μας σήμερα εκφράζονται και δημιουργούν μέσα από το γραπτό λόγο παράλληλα και με τις σχολικές τους υποχρεώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Σ.ΕΚ.Β.Ε. Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης.

Αναφορικά να επισημάνουμε ότι από τις εκδόσεις Μπίμπης κάθε 2 χρόνια τα ποιήματα των βραβευθέντων μαθητών εκδίδονται σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Ψήγματα χρυσού».

Η εκδήλωση της Απονομής πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε όλα τα παιδιά που έστειλαν τα ποιήματα τους αλλά δεν παίρνουν βραβεία-επαίνους θα δοθούν Αναμνηστικά Συμμετοχής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]