[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φεστιβάλ Παιδείας 2016 του δήμου Παύλου Μελά


Την Τρίτη 12 Απριλίου 2016, στις 19.30, στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης ξεκινά το φετινό ταξίδι για το Φεστιβάλ Παιδείας, έναν καταξιωμένο θεσμό του Δήμου Παύλου Μελά, που θα συντροφέψει μικρούς και μεγάλους έως τις 15 Ιουνίου.

Η σχολική κοινότητα συνεργάστηκε με τα Τμήματα Παιδείας και Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά και το αποτέλεσμα θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι το Φεστιβάλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής προσπάθειας για αναβάθμιση της παιδείας. 

΄΄Θυμάμαι Ελπίζω Ζω’’ είναι ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης, αφιερωμένης στην Αλληλεγγύη με θεατρικές – μουσικές παραστάσεις, προβολή ταινιών, εκθέσεις- εικαστικά, εκδηλώσεις χορού και μουσικής, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στη Μονή Λαζαριστών και στους χώρους των σχολείων. 

Από τις 12 Απριλίου έως τις 15 Ιουνίου, ο ενθουσιασμός και το ταλέντο των παιδιών συναντά το μεράκι και τη γνώση των εκπαιδευτικών τους και το τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα χαίρει μεγάλης εκτίμησης καθώς ο θεσμός του Δήμου μας, προάγει το θέατρο, τη μουσική, την τέχνη, τον ίδιο τον πολιτισμό που και στις δύσκολες εποχές λειτουργεί ως ψυχαγωγική ασπίδα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]