Η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα  σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του  Δήμου Παύλου Μελά, διένειμαν προϊόντα
(είδη παντοπωλείου) σε δικαιούχους στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».  


Η παραλαβή των προϊόντων έγινε από το Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Καραολή &  Δημητρίου 3 και Λευκωσίας (δίπλα στο ΕΑΚ Σταυρούπολης και στο Δημαρχείο Παύλου Μελά) την Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Απριλίου 2016. 

Οι δικαιούχοι ήταν 1.323 οικογένειες και παρέλαβαν τα παρακάτω προϊόντα: κοτόπουλα, ελαιόλαδο, φασόλια, φακές, ζυμαρικά, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, σαμπουάν και στις οικογένειες με μικρά παιδιά δόθηκαν κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, γάλα σκόνη, πάνες, μωρομάντηλα. 

Η διανομή των προϊόντων, πραγματοποιήθηκε με ομαλή διαδικασία παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Παντελή Νιγδέλη και θα ακολουθήσουν και τα επόμενα είδη σε σύντομο χρονικό διάστημα (εντός Μαΐου), των οποίων οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την επίσημη  σελίδα του δήμου Παύλου Μελά.



Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης συνεχάρη την Υπηρεσία για την άψογη διοργάνωση της δεύτερης διανομής προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος. 

Οι δικαιούχοι που δεν παρέλαβαν τις παραπάνω ημερομηνίες, θα προσέλθουν τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρες  11:00πμ έως 2:00μμ στον ίδιο χώρο, πάντα με το ΑΜΚΑ του δικαιούχου. 
Άτομα ηλικιωμένα, με προβλήματα υγείας καθώς και άτομα που αδυνατούν να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μέσω κάποιου συγγενή ή γνωστού (με το ΑΜΚΑ του δικαιούχου). 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2315 505061, 2310 020160 -163 

Το παραπάνω πρόγραμμα ΤΕΒΑ αφορά μόνο τους δικαιούχους που είχαν κάνει αίτηση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015 και οι οποίες εγκρίθηκαν.